Yhdistyksemme toimii Mänttä-Vilppulan ja Oriveden alueella. Oriveden JHL ry on liittynyt yhdistyksemme.

YHDISTYKSEN TOIMIHENKILÖIDEN JA LUOTTAMUSMIESTEN ESITTELYT

TARJA KOIVUTAIVAL

Yhdistyksen puheenjohtaja

Mänttä-Vilppulan kaupunki:

JHL

Ruoka- ja siivouspalveluiden luottamusmies

Varapääluottamusmies

Olen syntynyt v. 1975 ja ammatiltani olen laitoshuoltaja. Siivousalan töitä olen tehnyt vuodesta 2002. Olen käynyt koulutuksen myös parturi-kampaajan ammattiin.

Tällä hetkellä työskentelen siivoojana Savosenmäen koululla. Mänttä-Vilppulan kaupungilla olen työskennellyt vuodesta 2011.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi aikuista lasta, jotka asuvat jo omillaan, sekä koirapoikamme Rico.

Harrastuksiani ovat valokuvaus, musiikki monessa muodossa, käsityöt, piha- ja puutarhatyöt, sekä metsäretkeily.

Ammattiyhdistyksen toiminnassa olen ollut mukana vuodesta 2016.

PASI HIETALA

Oriveden kaupunki:

JHL

Varapääluottamusmies

Aloitin työskentelyn Oriveden kaupungin vesilaitoksella 2012. Olen aina ollut kiinnostunut ammattiyhdistys toiminnasta ja edunvalvonnasta.

Minut valittiin varapääluottamusmieheksi 2020 vuoden alusta.

Vapaa-aikana tykkään käydä salilla ja uimassa. Luonnon valokuvaaminen on myös mieli puuhani.

Minut löydät tekniseltä varikolta ja voit halutessasi soittaa tai lähettää sähköpostia.

040 1339 264 tai pasi.hietala@orivesi.fi